Felpörög a városlátogatás júniusban

2017-05-08 16:36:00 V.J.

hírkép

A május és a június meghozza az utazási kedvet. Az idő már kellemesen meleg a csatangoláshoz, de nem fogunk izzadtságban fürdeni a sok séta alatt. Nem csoda hát, hogy a legtöbben a városlátogatásokat és az európai körutakat keresik.



Egyre inkább keresik a turisták ezeket az utakat, hiszen aki most dönt úgy, hogy körülnéz kicsit Európában, az igazán kellemes árak között válogathat. Sőt, a pünkösdi ünnepek alatt a programok között is lehet találni különlegességeket. A választékban éppúgy vannak repülős, mint buszos úticélok és nem okvetlenül fontos messzire mennünk. Az egyik ilyen sláger a varázslatos Toszkána, ahová már 65 ezer forint alatt kínálnak 5 napos, négy éjszakás utat. Valljuk be, Firenze, Padova, Bologna ezen az áron szinte kihagyhatatlan Aki magyaros életérzésre vágyik annak ajánlja az Unitravel Erdélyt. Aki már járt tavasszal a Békás –szorosnál, vagy Bánfihunyadon, az tudja, hogy az erdélyi hangulatban biztosan senki nem fog csalódni.

A rövid utazás és gyors megérkezés híveinek száma is egyre nő. Ráadásul a fapados járatokkal igazán pénztárcakímélő módon juthatunk el Barcelonába vagy akár Vallettába is. A hosszú hétvége június elején négy éjszakára, idegenvezetéssel akár 100 ezer forint alatt is kihozható. Kit ne venne le a lábáról a nápolyi öböl vagy Sorrento. A pünkösdi túra 89 ezer forintos ára garantálja, hogy gyorsan elfogynak a helyek. Igaz ezért sietni is kell, ha el akarjuk csípni a június 1-6. közötti időpontot.

A legkedveltebb városokba: Londonba, Párizsba vagy Lisszabonba is jól fogynak a helyek. Pünkösdre már az utolsó helyeket csíphetjük meg az Unitravelnél. Az árak itt is 100 ezer forint körüliek, amire a repülőtéri illetéket kell rászámolnunk.

Most kell nekiindulni és hangolni a nyárra!