Ép testben ép lélek

2011-01-26 00:00:00 superadmin

hírkép

Papp-R. Attila vagyok és 32-éves. Budapesten lakom a családommal és barátnőmmel. Sport oktatással foglalkozom,szabadidőmben pedig rendszeresen kondizom.



Mindig is sportoltam, suliban kosaraztam,majd évekig kajakoztam egyesületekben versenyszerűen és csak ezután kezdtem a konditermes edzéseket. Előnyben részesítem a súlyzós edzést, így mindig megfelelő formában tartom magam.

Az egészséges táplálkozásnak is nagy híve vagyok,persze a normális kereteken belül. Jelenleg angolul tanulok, de tanultam művészetet és rajzot is. Rengeteget utazom, szeretek megismerkedni új emberekkel és nagyon érdekelnek az egzotikus helyek. Izgalmasnak tartom felfedezni más országok kultúráját.

Szeretem a divatot, főleg nyáron lehet kihasználni a változatos öltözködést. A frizurák merész kipróbálója vagyok,szerintem érdemes többféle hajformát kipróbálni,mert feldobja egyéniségünket,közérzetünket, mint egy új ruha vagy nadrág.

Türelmes embernek tartom magam és minden érdekel ami egy kicsit is szokatlan. Nyitott vagyok az új dolgokra. Rengeteg zenét hallgatok,szeretem a jó bulikat és nagy rajongója vagyok a filmeknek,moziknak is.