Erdei Zsolt megújítja a kommunikációt

2017-04-20 10:59:00 V.J.

hírkép

Az eddigiektől merőben eltérő stílusban és helyszínen tájékoztatta Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség áprilisban megválasztott elnöke, első alkalommal személyesen a sajtót az ökölvívással kapcsolatos terveiről.



A média jelentős érdeklődésének hála, az elnökváltással kapcsolatban a sportág iránt érdeklődő közönség, már eddig is pontosan tájékozódhatott, de a sportszervezet ezúttal szerette volna megfordítani a kommunikáció irányát. Korábbi világbajnok ökölvívónk elmondta, hogy a MÖSZ életében több igen jelentős változásra készül, mely egyrészt a sportolók szakmai felkészítésében, másrészt a sportágfejlesztés gazdasági és kommunikációs vonatkozásaiban is megnyilvánulnak majd. A sajtótájékoztató is ennek a törekvésnek az egyik első lépése, melynek célja, hogy a sportszervezet a jövőben ne csak reagáljon a sajtó megkeresésére, hanem proaktív módon információt nyújtson média partnereinek és személyes kapcsolatot alakítson ki a sajtó képviselőivel.

Amit a változásokból a sportágat figyelemmel kísérő közönség elsőként tapasztal majd, az a szakszövetség arculatának megújulása, mely online felületein és közösségi oldalain is látható lesz. A sportági szakszövetség kommunikációjában szeretné megtartani a patinás szervezet közel egy évszázados múltját, ugyanakkor a jelen kor sportpiacának robbanásszerű fejlődésével járó modern szemléletet is közvetíteni fogja.

Az arculatot érintő változások a tervek szerint a jelentősebb amatőr (olimpiai) ökölvívó események megjelenésében is láthatóak lesznek a jövőben. A közelmúltban már tesztelt és sikeresen vizsgázó, saját online közvetítésekkel juttatja el a MÖSZ a lehető legtöbb sportszerető néző otthonába ezeket a kiemelt eseményeket.

A sportág vezetője elmondta, hogy az ökölvívást szeretné újra pozícionálni és azokat a lehetőségeket kihasználni, amelyek a sportágban mindig is megvoltak és amiket a szakemberekből álló csapat most fejleszteni kíván.