Nemcsak tojással vár a Kempinski hotel

2017-04-03 14:54:00 V.J.

hírkép

Mindenki örömére hosszabb lesz idén a húsvéti hétvége, hiszen először lesz hivatalos munkaszüneti nap lett a nagypéntek. A Kempinski Hotel Corvinus nem csak a szállóvendégeket, hanem a helyieket is ünnepi gasztronómiai és wellness ajánlataival várja.



Mi lehetne húsvétibb étel, mint a tojás?  Április 15-én és 16-án, 9.30-14.00 óráig vár  a The Living Room hétvégi kényeztető reggebédje. A Benediction Brunch menüje változatos formákban ajánlja a friss tanyasi tojásból készült ételeket, elsősorban napjaink egyik legdivatosabb fogását, az Eggs Benedictet, amit a séfek hét különféle módon készítenek el. A háttérzenéről a Music Sommelier gondoskodik. Az ÉS Bisztróban immár hagyomány, hogy húsvétkor nem csak a tányérokra kerül finom házi sonka, hanem otthonra is vásárolhatnak a vendégek a híres etyeki sonkakészítő mester, Árpás László specialitásaiból. A húsvétvasárnapi és – hétfői családi ebéd ételsorában megjelennek az ünnephez kapcsolódó fogások.

Húsvéti kalács, bárány formájú sütemény, briós tojással díszítve, borválogatás, különleges kávék – megannyi ajándékötlet az ÉS Deliben, ha barátaink meghívnak magukhoz ünnepi ebédre. A Nobuban cseresznyevirágzás idején, vagyis  április 16-án, vasárnap 12.00 – 15.30-ig,  valamint húsvétvasárnap az English Garden Pre-School pedagógusainak vezetésével húsvéti játékok, kézműves foglalkozások és húsvéti tojásvadászat várják a a gyermekeket.

A  hotelben található Arioso idén is számos különlegességgel készül a húsvéti ünnepekre. Az üzletben tavaszi virágcsokrok, húsvéti kosarak, asztaldíszek és más szépségek közül választhatunk.

Ha pedig ez még mind kevés lenne, egész áprilisban kínálja a testi-lelki újjászületést a Kempinski The Spa.  A 90 perces  kezelés szárazkefével végzett testradírral kezdődik, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezután egy 60 perces teljes testmasszázs következik, a felhasznált speciális olajjal végzett masszázs segít a méregtelenítésben. Végül magyar, ásványi anyagokban gazdag, gyógyiszappal (hungarymud) végzett arcpakolással zárul a húsvéti kényeztetés.