Afrika az elérhető álmok földje - videó

2017-03-16 15:50:00 V.J.

hírkép

Mindenkinek vannak elképzelései a Fekete Földrészről. Olvasóként, utazóként, kíváncsi érdeklődőként rengeteg képzetünk van Afrikáról, de minden más amikor mindez látható, tapintható, érezhető. Az Afrika Expo idén elhozta hozzánk mindazt, amit eddig csak laikusként gondoltunk. Sőt, ennél sokkal többet, magát a valóságot.



Zene, tánc, kultúra, utazás vagy akár üzlet. Három napon keresztül bilincselte le a látogatókat Afrika. Nemcsak kívülről, de emberközelben érezhettük e különleges világ üzeneteit. A tanulság pedig egészen egyszerű: Marokkótól Ugandáig vagy Egyiptomtól Kenyáig a Afrika a változatosság tárháza. Egy dolog viszont mindenhol ugyanaz. A nyitottság, az őszinteség és nyíltság, ami egy Európai ember számára szinte kiveszőfélben levő fogalmak.

Tudják ezt azok, akik évről évre tesznek azért, hogy ezek a csodálatos tulajdonságok eljuthassanak hozzánk. Akik a Magyar Afrika Társaság misszióinak segítségével támogatják és segítik az embereket, akik a HTCC hálózatán keresztül próbálnak üzleti kapcsolatokat teremteni a földrészek között.

Az Expo minden programja naponta százakat ültetett a standok elé. Százak nézték meg a sosem láthatóan színes és élő divatbemutatókat, hallgatták meg dobok mágikus hangját, kóstolták meg az igazi afrikai ízeket.