Daniel Craig partnere

2011-01-14 00:00:00 superadmin

hírkép

Világsztárral játszik egy filmben egy magyar középiskolás. Farkas Lolita szerepet kapott abban a filmben, amely Magyarországon játszódik 1949-ben. A magyar modell Danile Craig, alias James Bond partnere lesz.



Milla Vudianovát, a gonosz szovjet kémet játssza egy most készülő angol filmben a 18 éves magyar szakközépiskolás. Farkas Lolitát több száz jelentkezőből választották ki. A modellt a Diamond Models ügynökség találta meg, majd készítette fel a filmes szerepre. Úgy tűnik sikerrel. A békéscsabai lány nem mással, mint Daniel Craiggel játszik majd együtt.

A film 1949-ben játszódik, a koncepciós perek idején. A katarzis az akkori belügyminiszter, Rajk László kivégzése lesz. A hóhér nem más, mint a James Bonddal világhírűvé vált angol sztár.

Mindenesetre Lolitának komolyan oda kell tennie magát, ha ilyen kiváló színész mellett meg akarja csillantani tehetségét. Kétségkívül ugyanis ez egy óriási lehetőség számára. Mindenre oda fogok figyelni, alázatos és türelmes leszek. Ritka alkalom az ilyen - mondta el a Világszámnak.