Szerelmes sztárok teszi fel az első lakatot

2017-02-14 14:42:00 V.J.

hírkép

2017. február 14-én, este 8 órakor Peller Anna és Lukács Miklós helyezik el az első szerelem lakatot a 4 csillagos ráckevei felnőttbarát szálloda szerelmi lakatfalára. A művésznő és férje több, mint 10 éve vannak együtt, bámulatos példái az összetartozásnak, meghitt kapcsolatvezetésnek.



A szerelem lakat egy életre szóló összetartozást szimbolizál. Megerősíti, új szintre emeli a két ember között kialakult kapcsolatot. Közös élmény, egyedi ajándék. 2017. február 14-én, a Duna Relax & Event Hotel, amely az elmúlt években már a vendégek nagy örömére, felnőttbarát koncepciója mellett tette le a voksot, úgy határozott, hogy nem csupán egyszerű, nyugodt szívbe zárható élményekkel kedveskedik, hanem kézzel fogható emléket is ad a látogatóknak.

Mivel a szerelem ünneplésének és a szerelmi lakatnak régóta hagyománya van, úgy gondoltuk, hogy a legtökéletesebb meglepetés, amivel hozzájárulhatunk felnőtt vendégeink hétköznapjainak megszínesítéséhez, az, hogy segítünk nekik a kapcsolatuk megerősítésében, felélesztésében, megélésében. Mi is lehetne annál szívhez szólóbb ajándék, mint kimutatni szerelmünket, szeretetünket a számunkra legfontosabb embereknek, párunknak, családunknak, barátainknak?! A közös boldogság és összetartozás szimbólumával minőséget adunk hétköznapjainak, erőt egymásnak az életben való boldoguláshoz.

Nincs nagyobb hatása semminek, mint a közösen eltöltött időnek és nem ad nagyobb erőt semmi, mint a szeretteinkkel szerzett boldog pillanatok emléke, a pozitív hit a közös, békés jövőben. A nálunk elhelyezett lakatok ezt szimbolizálják: a kristálytiszta szeretetet, az élet szépségét és fantasztikumát!

A programról nem távozik senki üres kézzel, minden résztvevő vendégnek kap egy szerelemlakatot, melyet ettől a naptól kezdve bátran és büszkén helyezhetnek el a szállodában. Az igézet pedig itt nem ér véget, a folytatásról és a hangulatos, romantikus keretekről a ceremónia után maga a művésznő gondoskodik egy fantasztikus előadás keretein belül.

A rajongók élőben is követhetik a Valentin napi eseményt.