Egy jó prezentációval pénzt is nyerhetsz

2017-02-10 12:55:00 V.J.

hírkép

Egy bank is működhet másképp, mint ahogy megszoktuk, csak egy kicsit gondolkoznunk kell ezen. A most elindult ÜzletRace Hallgatói Pályázaton egyetemisták és főiskolások számára lehetőség nyílik innovatív, vagy éppen formabontó banki megoldások, kidolgozására.



Most itt az alkalom, hiszen az OTP Business 1,8 millió forintos összdíjazással várja a bankszektort érintő leginnovatívabb pályamunkákat. A pályázaton egyénileg és legfeljebb 3 fős csapattal is lehet indulni. A kiírásra maximum 10 oldalas prezentációval lehet nevezni, 2017. március 5-ig. Mint Csonka Tibor az OTP Business ügyvezető igazgatója elmondta, a cél, hogy egy speciális üzleti területen stratégiaalkotásra, kreativitásra sarkallják a diákokat. A lényeg hogy újat, szokatlant, de mindenképp hasznos dolgot hozzanak létre.

A versenyzők két kategóriában adhatják be pályamunkáikat a www.vallalkozokforuma.hu weboldalon keresztül. A „Fejlesztő” kategóriában a fintech, azaz a pénzügyi technológia terjedésére reagálva oszthatják meg ötleteiket, míg a „Reklámguru” kategóriában egy technológiai és informatikai fejlesztések iránt elkötelezett bank számára olyan 50 millió forint keretösszegű CSR-projekt megvalósítására kell javaslatot tenniük.

Érdemes agyalni, hiszen a döntőbeli teljesítmény alapján a verseny mindkét kategóriájának első helyezettjei 350 000, a második helyezettek 250 000, a harmadik helyezést elért pályázatok pedig 150 000 forintos  díjazásban részesülnek. A verseny kétfordulós, a második fordulóba kategóriánként 5-5 pályázat juthat tovább, ahol a hallgatók személyesen is bemutathatják az ötleteiket. A második fordulóra 2017. április 12-én kerül sor.

A döntőbe be nem jutott pályamunkák közül a szakmai zsűri kategóriánként 5-5 darabot jelöl Facebook közönségszavazásra, ahol kategóriánként a legtöbb szavazatot, azaz like-ot gyűjtő pályázat 150 ezer forintos különdíjat nyer.

A pályázattal kapcsolatos további tájékoztatás a www.vallalkozokforuma.hu oldalon érhető el.