Két nap alatt kétszázezer megtekintés

2016-12-27 23:49:00 Kovacs R.

hírkép

Vasárnap jelent meg a Középsuli sorozat 42. része, melyet két nap alatt csaknem 230 ezren néztek meg, ami arról árulkodik, hogy a fiatalok egyre jobban szeretik Magyarország első websorozatát.



A tinédzserek kedvenc sorozata most is számos izgalmas meglepetéssel készült a nézőinek, s nem szűkölködik izgalmakban sem. Lássuk, miről szól!

A legutóbbi részben Bende, a sorozat macsója nagy bonyodalmak után végül a tesitanár, Krisztosz ágyában kötött ki. Természetesen nem direkt, ám ezek után rendkívül kellemetlen megjegyzéseket kapott a macsó. Nem is csoda. Talán megérdemli?

Korinna nem tud dönteni, hogy Szecsot vagy Benit válassza e, ezért megfogadja Sátán Tamás tanácsát, kipróbálja mindkét fiút. Benihez még Pécsre is elutazik. Juli merész ajándékkal lepi meg Bendét, az ajándék készülésének folyamatát csak erős idegzetűeknek ajánljuk! A különleges földrajzóra keretein belül most egészen Moszkváig utazhatunk el képzeletben.

Melcsi néni karácsonyi magyarórája kudarcba fullad, mert a gyerekek nagyon rosszak. A rész csúcspontja viszont az az ajándék, amivel Melcsi néni az osztálynak készült. A meglepetés nem úgy sül el, ahogyan azt a tanárnő tervezte!