Kétszer is volt a nyuszis magazin címlapján

2016-11-17 01:01:00 superadmin

hírkép

Villányi Andrea mind a három nagy magyar férfimagazin (Playboy, CKM, FHM) címoldalán feltűnt már. Természetes szépsége miatt nagyon népszerű volt.



Vetkőzött háromszor az FHM-nek, ebből kettő címlap volt, a CKM címlapján is kétszer volt látható, valamint a Playboy címlapján is kétszer láthatták a rajongói.

Andi jóval bátrabban szabadult meg ruháitól, mint zenésztársa Wiki! A legtöbb fotózásán a melltartóját is ledobta, de a két Playboyos fotózás alkalmával "évakosztümben" is láthatta a nagyközönség! Míg Viki a fenekére, addig Andi testrészei között a nem mindennapi kebleire a legbüszkébb - méreteik mellet főleg a tartásukra. Átlag feletti méretét a genetikának köszönheti, nyolcadik osztályos ballagása után vették fel végleges méretüket.

Bár sokan megvádolták, hogy nagyméretű mellei szilikont rejtenek, erre bizonyítékot soha nem találtak. A kebelcsoda büszke arra, hogy szilikonosnak nézik büszkeségeit.

Andi 2003 novemberében összeköltözött a Való Világ című magyar reality-show-ból ismertté vált, majd rap-énekessé előlépett Majkával. Ezután egy újabb Való Világ sorozatból megismerhetett résztvevővel, Frenkivel élt, de aztán vele is szakítottak.