Megint lezárták a Teréz körutat a rendőrök

2016-09-27 08:24:00 seifert.p

hírkép

A Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát a hatóság lezárta az Oktogon után az Aradi utcánál. A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, pótlóbusz indítására nincs lehetőségünk, ezért a metrók igénybevételét ajánljuk - jelent meg a BKK Facebook-oldalán.



A Facebook-bejegyzés egyik kommentjéből lehet arra a következtetni, hogy ismét rendőrségi akció zajlik. Egy reklamáló utásnak a BKK azt válaszolta: A hatósági intézkedés minden esetben előrébb való az aktuális forgalmi helyzettől, ahogy például hasonló módon a mentők segítségnyújtása sem függhet a csúcsforgalomtól.

A rendőrség megerősítette a 24.hu-nak, hogy elhagyott hátizsákot találtak, már úton vannak a tűzszerészek. Kiderült, hogy vaklárma volt.

Később az mno.hu értesülése szerint egy elhagyott csomagot vizsgáltak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján. A repülőtér honlapja szerint 10.08-kor szállt fel az utolsó repülőgép, utána több járatnál is kését írtak, majd 10.38-kor újraindult a forgalom. A rendőrség megerősítette, hogy a tűzszerészek átvizsgálták a csomagot, de nem találtak robbanószerkezetet.



Az Aradi utcánál találták a gyanús csomagot.