Divathét Abu Dhabiban

2016-08-27 17:16:00 Hajdú Anna

hírkép

Ragheb Alama foglalkozását tekintve énekes, Libanonból. A mediterrán ország a Közel-Keleten és Észak-Afrikában abszolút etalonnak számít a divatban. Nem csoda hát, hogy Ragheb Alama nyitja meg októberben a nagyszabású és kicsit sem szerény divahetet Abu Dhabiban - írja a Globoport.hu.



Az izgalmas részleteket most hozták a lapok. A divatshow október 12 és 15 között lesz, és igazán extravagánsnak ígérik. A Yas Mall-ban tartják, a nyitókoncertet exkluzív gálavacsora követi a szakmabelieknek és a divatőrülteknek a Yas Viceroy luxushotelben.

Tavaly már volt ilyen – Abu Dhabi a divatban épp úgy szeretne felkerülni a világtérképre, mint a kultúrában. Az utóbbit például az ottani Louvre vagy Guggenheim múzeumok építése is fémjelzi a Saadiyat szigeten. Így hát a nemzetközi tervezők és celebek krémjét várják az idén is a Yas Mallba.

Az 54 éves libanoni énekes pánarab sztárnak számít, és igazi divatikonnak. Így a szervezők szerint bátran megütheti a ragyogó esemény alaphangját. Amikor is nemcsak a tervezők, hanem a stylistok és a fodrászok is a kifutóra küldik büszkeségeiket. A 2016/17-es őszi-téli kollekciók közül a többi között a TRYANO, a House of Fraser, a Debenhams, a BCBG, a Ted Baker, az Esposa, a Maje, a DKNY, a Hoss Intropia, a Laurel, a Weill és a Makeup Forever modelljei vonulnak majd októberben Abu Dhabiban.

Kép: Youtube.com