Rövid és gyenge volt Rihanna koncertje

2016-08-12 09:25:00 seifert.p

hírkép

Rihanna koncertje egy ócska hakni volt. Rengeteg megszakítás, lapos kíséret. Rihanna vokalkoncertje. Unott előadás, csak leénekelte a számait. Nettó átverése több tízezer embernek. Ilyen, és ehhez hasonló vélemények olvasható a Facebookon a csütörtök esti Rihana-koncertről. Ráadásul a világsztár fellépése alig volt több, mint 1 órás, holott 90 percre szerződött.



Semmi extrát nem csinált, csak leénekelte a számát és ennyi - mondta a Világszámnak egy huszonéves lány a koncert után. Ajakbiggyesztéséből egyértelmű volt, hogy ő sem volt elégedett a rövidke koncerttel.

Bár Rihanna tudta, hogy csak egy órája marad, maga döntött úgy, hogy fél órával később kezd - mondta a Sziget sajtófönöke az Indexnek. Ennek ellenére benyújtották az egymillió dolláros számlát.

A portál beszámol arról is, hogy a sajtóbelépők kiadásánál két nő összeverekedett a hosszú sor miatt. Azt már a mi jegyezzük meg, hogy a Sziget tényleg nagyvonalúan ad újságírójegyeket, így valószínűeg többen csak szórakozni, nem dolgozni mennek a Szigetre.

Egy zárt Facebook-csoportban pedig arról posztolt valaki, hogy az első sorokban pár perccel a koncert megkezdése előtt valaki már nem tudta visszatartani, odapisilt. Nem csoda, hiszen a fiatalok vagy másfél órát szorongtak a sztárra várva.

A szervezők egyébként Rihanára való tekintettlel csütörtökön délelőtt azt kérte a médiumoktól, hogy mindenkit arra bíztasson, hogy tömegközlekedéssel érkezzen. Mindenesetre este 7 óra körül körül simán, azaz kb. 10 perces várakozás után be lehetett jutni a Szigetre.