Dögös csajok a raklapok között, de miért?

2016-08-04 08:28:00 seifert.p

hírkép

Mit keres néhány igazán szexi lány a hatalmas raklapok közt? Hogy áll a kezükben a targonca rúdja? Mennyire szexi egy ipari bakancs és füllhalgató? Mindehhez miért is kell kockás inget viselni? Megannyi kérdés és a válasz még várat magára.



Milka csoki, banán, néhány bakelit lemez és egy falinaptár, amelyen fürdőruhás lányok szorongattak ipari fúrókat, pózoltak erőgépekkel, másztak targoncára. Gyerekkori emlékről van szó, a távoli nagybácsi jött meg az akkori NSZK-ból.

A Milka csoki már rég elfogyott, banánt már bármelyik zöldségesnél lehet kapni, a bakelit helyett rég a felhőben van az új lemez. A csajok és a szerszámok téma azonban úgy tűnik örök. Ma is van abban valami szexi, hogy egy szeplős lány ipari szemüveget vesz fel, lábára munkáscipőt húz és ráfekszik a raklapot cipelő targoncára.

A szépség és törékenység találkozása a nyers erőt szimbolizáló szerszámokkal üzenet a klaviatúra-huszároknak. Azoknak a srácoknak, akik a kétkezi munkát csak a monitoron keresztül ismerik. Akiknek ezek a fantasztikus lányok csak a virtuális valóságban jelennek még.

Állj fel a laptopod elől és a pokemonok helyett őket keresd meg! Ha kell, menj el az Adu Alba Kft. telephelyére, ahol a fotók készültek! Nézd meg, hogy mit kell tenni egy csomagolási Oscar-díjért! Ha már nincsenek ott lányok, sebaj! Kimozdultál, láttad a való életet, és azzal is sokat nyertél!