Bölcsész a reflektorfényben

2010-12-03 00:00:00 superadmin

hírkép

Én egy 18 éves, jelenleg egy helyi közgazdasági szakközépiskolában tanuló diák vagyok, egy Dunaújváros melletti faluból, ahol szüleimmel, öcsémmel, és nagymamámmal élek.



14 éve néptáncolok, amit nagyon kedvelek, és szeretek, (ebből adódóan szeretek szerepelni)és úgy gondolom, hogy talán ezzel is szeretnék foglalkozni majd a jövőben.

Legfontosabb dolognak tartom az életemben a tanulást, hiszen a céljainkért küzdeni kell. Minden álmom lenne, ha sikerülne bejutnom az ELTE Bölcsészettudományi Karára. Nagyon érdekel a bölcsészet, és a média, de a politikai, jogi, és pszichológiai tudományokat sem vetem meg. Szeretnék minél többet elérni az életben, és úgy gondolom, hogy ezért tenni is kell valamit. A mai világban a nyelvtudás elengedhetetlen, így én is tanulom.

Belsőleg egy kedves, aranyos, megbízható, pontos, megfontolt, közvetlen, kommunikatív, és barátságos lánynak tartom magam. A modellkedés világa már pici korom óta vonzz. Részt vettem már különböző fotózásokon, de komolyabb munkám még nem volt. Szeretnék foglalkozni vele, hiszen minden ember vágya, a gyerekkori álmok megvalósítása.:) Remélem szimpatikusnak találtál:)