Mesés mikulástúra a sarkkörön!

2010-11-19 00:00:00 superadmin

hírkép

Élőben találkozhatnak a mikulással mindazok, akik a Tensi Holiday által idén már 15. éve szervezett csoportos november 27-i utazásra jelentkeznek.



A kétnapos túra igazi meseutazás: a gyerekek találkozhatnak a mikulás manóival Lappföldön, meglátogathatják a Mikulás dolgozószobáját és postahivatalát, átléphetik az északi-sarkkört, a vendégek rénszarvasszánkón roboghatnak, vagy kipróbálhatják milyen, amikor a husky kutyák vontatta fogaton száguldozhatnak a havas tájon.

A gyerekeknek Manóiskolát szerveznek, a tantárgyak között mézeskalácsot sütés, a manóműhelyben karácsonyi ajándékkészítés, rajzolás, színezés, játékos csapatversenyek, mikulásvirág ültetés és manóposta levélválogatás is szerepelnek. Az iskola eredményes elvégzése esetén a gyerekek a 2. napon átvehetik a kitűnő Manóbizonyítványt. A felnőttek is garantáltan jól fogják érezni magukat, rénszarvasszán jogosítványt szerezhetnek és kipróbálhatják a hómobilozást.

A Malév közvetlen mikulás charterjárata viszi ki az utazókat november 27-én. A vendégeket 3 csillagos, jellegzetes finn faházakban szállásolják el. A kétnapos álomtúra fergeteges napokat és felejthetetlen családi élményt ígér.

Jelentkezzen most a Tensi Mikulás járatára
és foglalja le az utolsó helyek egyikét 5% kedvezménnyel!

Tel: +36-1 345-1588,
info@tensi.hu
www.tensi.hu

Feltételek: a kedvezmények nem halmozhatók és csak Tensi irodákban érvényesíthetők a hirdetés felmutatásával.