Jó buli volt az OTP Arany Glóbusz Kupa

2016-02-27 21:29:00 V.J.

hírkép

Február utolsó szombatján ismét pályára léptek az OTP Arany Glóbusz kupáért a celebek, az újságírók, a médiacsapatok. A pompás hangulatú sporteseményt idén már nyolcadik alkalommal rendezték meg a budai MOM Sportban. Az újságírók és a média munkatársai most is parázs meccseken döntötték el a sorrendet.



Tíz csapat versengett a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. A nagyszabású eseményt Tuzson Bence kommunikációs államtitkár nyitotta meg, aki többek között a fair küzdelemre bíztatta a csapatokat. Sportszerű küzdelemben nem is volt hiány. Egész délután pattogott a labda és a kemény, de sportszerű csatákban jól helytálltak a csapatok. Ahogy tavaly is kiválóan kezelték a labdát a lányok is, és az újságírók a palánk alatt is otthon érezték magukat.

Teremfociban újra megcsillogtatta góllövő képességét csinos modellekből álló Supergirls csapat. Miközben az ellenfeleket elbűvölték a csodás idomok, hullottak a gólok rendesen. Delhusa Gjoni szinte le sem tudta venni a szemét róluk. Az OTP Bank, az Oxigen Wellnes és a Neckerman támogatásával megrendezett sportesemény győztese 2016-ban fociban a Lokál újság Vokál nevű csapata lett.

Második helyen a Best Journalist, harmadikon pedig a Globoport végzett.  A Globoport később vigasztalódhatott, hiszen a kosárkupát ők nyerték, a Bayer és a tavalyi győztes Budapest Fényei előtt. A gólkirályi címet Hofman Tamás érdemelte ki. Kosárlabdában Kiss Róbert Richard lett a legtöbb pontot dobó játékos.

Rajtuk kívül újságírók sokasága kergette a labdát egész délután a palánk alatt és a focipályán. Itt voltak Magyarország legkedveltebb online diák-szappanoperája, a Középsuli.hu sztárjai. Természetesen a meccsek szüneteiben forogtak a kamerák és készült az újabb epizód. Az eredményhirdetés előtt a Réthy Fashion modelljei borzolták a férfiak kedélyeit pompás bikinis divatbemutatóval.

Találkozunk 2017-ben.