A zene életre kel a Várkert Bazárban

2016-02-20 09:24:00 AgostonEniko

hírkép

Virtuózok Interaktív Kiállítás nyílt a Várkert Bazár Déli Palotájában, ahol érinthetővé válik a zene. Az interaktív kiállítás eltér a megszokottól, és egy sajátos világba viszi az érdeklődőket, szombatonként pedig még több meglepetéssel szolgál.



Egy kiállítás, ahol a zene lélegezhető, és beszökik a látogatók tüdejébe, hogy őket is beolvassza a klasszikus zene világába. Színes és muzsikáló élményt nyújt minden terem. A látogatók maguk is kipróbálhatják a hangszereket. A gyerekeket játékos útlevél kérdései ösztönzik a kiállítás megismerésére. A tárlat az értékes tudást olyan csomagolásban adja át mindenki számára, hogy szórakozássá válik a tanulás. Megismerkedhetnek klasszikus zeneszerzőkkel és a Virtuózok tehetségeivel, bepillanthatnak a műsor mozzanataiba.

Szombatonként különleges program társul a kiállításhoz. A látogatók személyesen is találkozhatnak a Virtuózok zenészeivel, akik nemcsak személyiségükkel, hanem zenéjükkel is egyedülálló élményt nyújtanak. A koncertek légköre személyes és meghitt, mintha csak neked játszanának. A fellépések délután kettő, három és négy órakor hallhatók. A zene mellé belép az irodalom is. A hangjegyek történetté olvadnak, amelyben életre kel egy koncert, és elszabadul a fantázia.

Szombatonként az első tíz látogató imázsfilm forgatást kap, amit a Virtuózok tévéműsorban is láthattak a nézők.

Élmény azoknak, akik ebben a világban már ismerősök, és azoknak, akik még sosem léptek be egy pillanatra sem. A Virtuózok Interaktív Kiállítás után máshogy hallgatod majd az egész világot.

Ágoston Enikő