Márciusban indulnak a Travel Service járatai

2016-02-10 13:38:00 V.J.

hírkép

Idén 15 népszerű üdülőhelyre szerződött le öt utazásszervezővel a Travel Service. Egy hónap múlva indulnak az első járatok.



A Travel Service első chartere március 6-án a Budapest – Hurghada – Sharm El-Sheikh – Budapest útvonalon fog közlekedni egészen november 6-ig, melynek gépgazdája az Anubis Travel. Az utazásszervező június 8-ától heti kétszer indítja ezeket a járatait, a fenti, vasárnapi napokon kívül szerdánként is. Egyiptomba heti kétszer indít saját chartert a Kartago Tours is: május 8. és október 30. között szerdánként és vasárnaponként fog repülni, a szerdai járatok június 15-e és szeptember 28-a között Hurghadát követően Marsa Alamban is leszállnak.

Tunéziába a Travel Service-szel a Kartago Tours fog repülni heti kétszer: Monastirba péntekenként május 6. és október 28. között, június 14. és október 25. között pedig keddenként a Budapest – Monastir – Djerba útvonalon közlekedik.

Görögországot illetően Budapestről Rodoszra heti egyszer a Neckermann (június 20 – október 3.), az Anubis Travel (június 15 – szeptember 28.) és az IBUSZ (június 16 – szeptember 29.) fog repülni a Travel Service gépein. A légitársasággal repül fővárosunkból Zakinthoszra a Neckermann heti egyszer (június 16 – szeptember 22.), csütörtökönként, az IBUSZ pedig június 14. és szeptember 30. között Budapestről heti háromszor – keddi, csütörtöki és pénteki napokon –, Debrecenből pedig június 17-től szeptember 16-ig hetente egyszer, péntekenként. Heraklionba az Anubis Travel, az IBUSZ és a Neckermann is charterezik a légitársaság gépein június 15. és október 2. között Budapestről, sőt, a Neckermann ide Debrecenből is indít heti egy járatot a június 18. és szeptember 3. közötti időszakban. Budapestről Korfura az IBUSZ és a Neckermann repül a Travel Service-szel június 18-a és október 1-je között, az IBUSZ pedig Debrecenből is elindítja járatait heti egyszer, szombati napokon. Karpathoszra, Kefalóniára és Krétára is a cseh légitársasággal repül az IBUSZ Budapestről, mindhárom desztinációba heti egyszer, június közepétől szeptember végéig, illetve október elejéig.

Mallorcára az IBUSZ és a Neckermann fog repülni a Travel Service-szel Budapestről, mindkét szervező június 16. és szeptember 22. között, csütörtöki napokon, Bulgáriába pedig szintén az IBUSZ viszi majd utasait a légitársaság gépein június 21. és szeptember 6. között hetente egyszer, keddenként.