Lady Gaga melle tüzelt Budapesten

2010-11-08 00:00:00 mennyei

hírkép

Lady Gaga lekörözte Madonnát az egy koncerten való ruhacserék terén. Volt apáca, angyal, bikinis démon és vámpír is a fergeteges budapesti koncerten.



Lady Gaga koncertje bizony Madonna legutóbbi szériájához hasonlóan nem csupán zenei élmény, hanem Cirque de Soleil-szerű cirkuszi varázs. De kezdjük az elején. Madonnához hasonlóan egy óra várakozással kezdtünk, azzal a különbséggel, hogy itt előzenélt néhány Pattaya-stílusú emberke, majd bekonferálták "Lady fucking Gaga"-t. Visszaszámlálás, digitális effektek, majd máris láttuk a sztár árnyékát. Remekül húzták a tinik idegeit. Aztán megjelent Lady Gaga egyberészes csipkedresszben, és üdvözölte Budapestet. Ezt még sokszor megtette, rokonszenvesen. A második öltözete a római légiók világát idézte. Itt már kilépett a kifutóra is. A haját rikító sárgára festette, barna dizájnos lenövésekkel.

Aztán újabb ruhacsere, apácaként láttuk viszont a hihetetlenül tehetséges művésznőt. Melltartót nem viselt, két fehér kereszt takarta a mellbimbóit. A leghosszabb ideig azután fekete melltartó - fekete alsó szerelésben láthattuk.

Képváltás a színpadon, pokoli környezet, kopár fákkal. Lady Gaga véres ruhában vámpírkodott, még táncoslányát is összekente. Az egyik jelenetben angyal lett a lány, majd a mennyezetről leeresztett körgyűrű mögött átváltozott jégkirálynővé. Viselt egyberészes, csillogó ezüstruhát, majd olyan melltartót, amely középen lukas volt, és Lady Gaga két melléből a szülinapi bulikat idéző mini tűzijáték szórta a csilagokat. Nagy ötlet volt ez is. A Monster című szám elején szörnyként jelent meg, de alig tudott a ruhában mozogni, viszont hamar átvedlett ismét. A kekecek kedvéért volt ötméteres színpadi szörny is, polipszerű lábakkal, világító fogakkal, Lady Gagával kicsit játszadozott, de nem volt esélye. Másfél órás koncert, páratlan élmény.

 

 



Melltartót nem viselt, két fehér kereszt takarta a mellbimbóit.