Rászoruló gyermekekért a Mindenki karácsonyán

2015-12-04 17:00:00 L.Eszter

hírkép

A Mindenki karácsonya idén is várja az adományozni vágyó vendégeket december 5-én és 6-án, a Westend City Center épületében.



A Mindenki karácsonyát a Gyermekmentő Szolgálattal már régóta támogatja az OTP Bank. Az utóbbi 25 évben közös erővel dolgoztak azon, hogy a hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között nevelkedő gyermekek életét megsegítsék. Mindezt különböző események, rendezvények és jótékonysági adományok útján.

Az OTP Bank a Lego Store Budapest vállalatával együttműködve, olyan jótékonysági eseményt rendez, melyben arra kérik a résztvevőket, hogy egy maréknyi LEGO kockával járuljanak hozzá a rászoruló gyermekek boldog karácsonyához.

„Azokat a gyerekeket, akikkel kapcsolatban áll a Gyermekmentő Szolgálat, őket fogjuk fölhozni Budapestre. Ők vagy olyan gyerekotthonokban nevelkednek ahol szülők nélkül nőnek föl, vagy olyan hátrányos helyzetben lévő családoknak a gyermekei ahol a mindennapi megélhetés is nagy gondot jelent, vagy olyan sérült gyerekek, akik nem élhetnek teljes életet.” - nyilatkozta a Világszám oldalának korábban Bocskai István, az OTP Bank társadalmi kapcsolati vezetője.

A résztvevőket is megajándékozzák az eseményen, hiszen a szervezők az első 300 adakozónak egy kis ajándékkal kedveskednek, de mindenki, aki elhozza a maréknyi LEGO kockáját, az egy 500 forintos kuponra számíthat, amelyet a Lego Budapest Store üzleteiben válthat majd be.

 

Időpont:
2015.12.05-06.

Helyszín:
WestEnd City Center
Budapest, Váci út 1-3, 1062