Rászoruló gyermekeknek segíthet

2015-12-03 07:54:00 Hajdú Anna

hírkép

Szerezzen Ön is örömet rászoruló gyermekeknek! Hozzon egy maréknyi LEGO-t a WestEnd City Center bevásárlóközpontba 2015 december 5-én és 6-án, az OTP Bank és a LEGO Store Budapest közös jótékonysági eseményére!



A Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat 1990 óta minden évben megtartja a Mindenki Karácsonya elnevezésű eseményt, amely nehéz sorsú, rossz anyagi körülmények között élő gyermekek életébe csempészi be az ünnep hangulatát. A második adventi hétvégén színes műsorral, sok meglepetéssel várják a kicsiket a WestEnd City Centerben. Idén először az OTP Bank és a LEGO Store is részt vesz a Mindenki Karácsonya programban, és arra buzdítanak mindenkit, egy maréknyi LEGO-val járuljon hozzá ahhoz, hogy 300 rászoruló gyermek 1-1 újralego csomaggal térhessen haza.

Tegye szebbé Ön is a gyerekek ünnepét! Hozzon a helyszínre egy maréknyi LEGO-t! Az adakozókat 20%-os kedvezményes vásárlásra jogosító utalvánnyal is megjutalmazzák a szervezők, amelyet a LEGO Store Budapest üzleteiben válthatnak be. Jól járhat, aki korán érkezik, mert az első 300 adományozónak külön meglepetéssel is kedveskednek a szervezők.