Vérpezsdítő tánc

2013-10-31 00:00:00 superadmin

hírkép

A nevem Balha Gabriella. Huszonhárom éves vagyok, a Corvinus Egyetem tájrendező és kertépítő mérnök hallgatója. Azon emberek közé tartozom, akik hisznek abban, hogy egy nő kellő műszaki jártasság és racionalitás mellett is képes nő maradni, egyszerre attraktív és finom, ugyanakkor határozott és céltudatos.



A modellkedésbe mostanság kóstoltam bele, és fotómodellként szívesen helytállnék - alacsony termetem itt előnyt is jelenthetne.

Szabadidőmben salsázom, a forró, latin ritmus ugyanis felpezsdíti a vérem és átjárja minden porcikám! Szakmámnak köszönhetően pedig sok időt töltök a szabadban. A természetből erőt lehet meríteni, vagy épp megpihenni rajta.

Egy-egy kirándulás vagy túra alkalmával a fényképezőgépemet sem felejtem otthon, így utólag másokkal is meg tudom osztani mindazt a szépet, ami mellett a rohanással töltött mindennapok során legtöbbször észrevétlenül elhaladunk.

A tájépítészet számomra hivatás, időnként egyfajta életérzés. A szépség harmóniáját, az esztétikum varázsát pedig nem csupán a tervezőasztalon szeretném megteremteni, hanem a rólam készült fotókon is viszontlátni.

A fotókat Almási J. Csaba, a 2008-as év divatfotósa készítette a Diamond Models RiverCast ügynökségen keresztül.



forró, latin ritmus ugyanis felpezsdíti a vérem és átjárja minden porcikám